Weblog‎ > ‎

Datatekniker

indsendt 27. okt. 2010 12.52 af Kristian Møller Bodeholt   [ opdateret 21. jan. 2012 15.46 ]
Så kom ugen hvor jeg begyndte på mit merit forløb til Datatekniker uddannelsen med speciale i infrastruktur på Aarhus Tech EUCSYD.

Jeg har fået merit for halvdelen af uddannelsen igennem mine mange års erhvervserfaring, således har jeg fået merit for hele it-supporter delen og er begyndt på det semester der hedder H3 som er det første trin for datateknikere.

Desuden er jeg så heldig at jeg har fået lavet forløbet som en GVU med VEU godtgørelse således at den virksomhed jeg er ansat hos får refunderet en stor del af min løn således at jeg kan tage hele forløbet over en planlagt periode på 2år med fuld løn. Om alt går vel skulle jeg gå op til svendeprøve i Januar/Februar 2013.

Jeg planlægger efterfølgende at læse videre i 3-4år, det præcise forløb har jeg dog ikke planlagt endnu.
Men jeg håbe på at det muligvis kunne blive noget i stil med en professionsbachelor i økonomi og it.

Men nu står den på en gennemgang af Cisco Certified Network Professional (CCNP®) som er en overbygning på den Cisco Certified Network Associate (CCNA®) som jeg allerede har taget, samt en masse andre spændende emner.
En oversigt over fagnene kan se her: http://www.eucsyd.dk/Vis.aspx?id=30526 og den mere specifikke gennemgang af fagene kan ses her: http://www.eucsyd.dk/Vis.aspx?id=29977

Opdatering:
Jeg valgte at flytte skole til EUCSYD i Sønderborg per. 19/9 2011 grundet den meget kritisable undervisning på Aarhus Tech.
Det betyder desværre en del ulemper i forhold til transport osv. men da jeg vægter min uddannelse højt er det, desværre en konsekvens af det valg jeg er blevet nød til tage for at kunne få en fornuftig uddannelse.